Mitä neon tekee elämäsi hyväksi?

0 Comments

Voiko se pelastaa henkesi? Se voisi antaa sinulle varoituksen hengenvaarallisesta tilanteesta, jota vältetään. Kyllä, se oli tehnyt niin monille ihmisille, koska sillä on suurempi visuaalinen vaikutus sinuun kuin maalattu kyltti. Suurin osa väestöstä ei ajattele sitä paljon. Ensimmäinen ajatuksesi olisi luultavasti, että neon ei hyödytä sinua henkilökohtaisesti. Yhteys neoniin, kuten useimmat ihmiset, ovat valokylttejä, joita näyttää olevan melkein kaikkialla. Jos olet kuten useimmat ihmiset, neonkyltit voivat olla ainoa mieleesi tuleva neonin käyttötapa. Kävelet myymälän ohi ja näet “AUKI”-kyltin, joka kertoo, että se on auki ja valmis liiketoimiin. Se on neonkäyttö, jonka sinä ja miljoonat muut tiedätte ja ymmärrätte. Melkein kaikki pitävät valokylttejä itsestäänselvyytenä – osana elämää, ja me kaikki tiedämme, mikä niiden tarkoitus on.

Olipa ne vilkkuvat, käyttävät animaatioita, näyttävät brändin logoa tai suorittavat suosittuja palveluita ilmoittamalla, että myymälä myy arpalippuja, niillä on hyödyllinen tehtävä. Ne ovat mukavuus, johon ihmiset ovat alkaneet luottaa. Säästät aikaa ja rahaa kiireisille ostajille ja antavat tuloja liikemiehille. Kuitenkin erittäin kilpailukykyisillä alueilla, kuten ostosalueilla ja alueilla, joilla on runsaasti yrityksiä, ne ovat epäilemättä keino ansaita tuloja ja selviytyä. Siksi neonkyltin käyttö mainontamenetelmänä sai nopeasti maailmanlaajuista suosiota. Ne tuottivat hyödyllisiä tuloksia millä tahansa kielellä. Ajatelkaapa, ilman neonkylttejä maailma olisi paljon pimeämpi paikka ja yritykset olisivat paljon vähemmän kannattavia. Todennäköisyys, että jotain tällaista koskaan tapahtuu, on kuitenkin lähes olematon.

Mikä saa neonin suoriutumaan niin hyvin, että se pystyy käsittelemään mainontatyöt niin tehokkaasti ja kannattavasti? Mikä mahdollistaa sen, että se voi suorittaa kaikki ne vähän tunnetut tehtävät, jotka se hoitaa niin hyvin? Suurin syy on se, että neon on ensiluokkainen sähkönjohdin. Lisäksi sillä on hämmästyttävä kyky antaa valoa, joka näkyy suurilta etäisyyksiltä. Neonia käytetään usein lentokoneiden majakoissa, mikä on todennäköisesti tuntematon useimmille ihmisille. Itse asiassa jotkut lentäjät ovat raportoineet nähneensä neonmajakoita 29 mailin päässä, kun oli mahdotonta nähdä muunlaisia ​​valoja. Neonkyltit näkyvät jopa sumun läpi. Sen käyttö lentokoneen majakkaina hyödyttää miljoonia lentomatkustajia.

Neon ei ole halpaa. Puhdas neon maksaa 33 dollaria. 100 grammaa kohti. Jonkin niin kalliin on oltava tämän valtavan hinnan arvoinen. Neonille löytyi muitakin käyttökohteita. Sitä käytetään tyhjiöputkissa, televisioputkissa, suurjänniteilmaisimissa, valonsuojassa (jonka tehtävänä on suojata sähkölaitteita vaurioilta
salama tai jokin muu sähkölähde ohjaamalla sähkö maahan). ja vesimittarin putket. Nyt alamme nähdä, että neon palvelee paljon korkeampia tarkoituksia kuin vain liikemiesten auttaminen myynnin tekemisessä. Näiden muiden käyttötapojen kautta sen edut ovat miljoonien saatavilla kaikkialla maailmassa. Mutta neon ei ole vielä valmis. Nestemäistä neonia käytetään kryogeenisenä kylmäaineena tietyissä tapauksissa, kun kalliimman nestemäisen heliumin käyttöä halutaan välttää. Ion Enginen kanssa käytettäessä ionisoitu neon voi toimia ponneaineena avaruudessa. Vähän tunnettu mahdollisuus neonin käyttöön on kemiallinen ase, mutta tämä ei ehkä ole todennäköistä, koska se on erittäin myrkyllistä.

Mutta odota, älkäämme unohtako mikä on laajemmin tunnettu neonin käyttö, kaasulaser. Tämä tehdään yhdistämällä neonia heliumiin. Kaasulasereita käytetään lääketieteen ammateissa silmäkirurgiassa kaihien poistamiseen. Itse asiassa, vaikka laserit eivät voi pelastaa ihmishenkiä, ne voivat pelastaa näkösi, eikä se ole pieni saavutus.

Vuosien varrella neon on tullut omaan muotoonsa neonvalaisimien lisääntyvän käytön ansiosta eri muodoissa kodin sisustuksen parantamiseksi ja kirkastamiseksi. Neonseinäkellot löytyvät monista nykypäivän kodeista, neonkellot syntyivät 1930-luvulla. Niistä luotiin sähköinen neonkello Clevelandissa, Ohiossa. Näitä kelloja kutsuttiin alun perin atsteekkien neonseinäkelloiksi, ja niitä käytettiin laajalti baareissa, kaupoissa ja toimistoissa. Niitä valmistettiin useissa eri tyypeissä ja väreissä ja ne olivat erittäin suosittuja.
If you adored this article and also you would want to acquire more details relating to valomainos generously visit the web site.

Neon on kerännyt itselleen melkoisen listan saavutuksista. Se ei ole huono elementille, joka on harvinainen maapallolla, mutta toisaalta on viidenneksi runsain kaasu universumissa. Yleisöllä ei todellakaan ole aavistustakaan siitä, pärjääkö he ilman neonia, koska useimmat ihmiset eivät ole tietoisia kaikista neonin vaikutuksista meidän kaikkien elämään. Ajattele elämääsi ilman joitain neonin etuja, joista on keskusteltu, ja katso, mitä ajatuksiasi saattaa olla tästä asiasta. Vai niin! muuten, ei neonia, ei televisiota.

Joseph Tedesco kävi kouluja New Jerseyssä ja Floridassa ja hänellä on kauppa- ja koulutustutkinto. Hän on opettanut sekä ala- että lukiossa. Hän on ollut mukana kiinteistöjen hallinnassa ja myynnissä. Mr. Tedesco on harjoittanut kesäyrityksiä New Jerseyn kesäkohteissa. Hän on matkustanut paljon Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Tedesco on työskennellyt useissa suurissa yrityksissä. Hän on naimisissa ja hänellä on poika. Hän haluaa matkustaa ja vaihtaa ajatuksia tapaamiensa kanssa. Tedesco kuuluu useisiin järjestöihin ja on perheensä kanssa mukana hyväntekeväisyystyössä. Hän lukee mielellään tietokirjoja hallituksesta, valtion virastoista ja Amerikan varhaisesta historiasta. Hänen suosikkipresidentit ovat George Washington ja Thomas Jefferson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *